Αναζητηση
Νεα προιοντα

Η Εταιρία Synagermoi.gr δημιουργήθηκε, από την ανάγκη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών να έχουν σύγχρονες λύσεις ασφάλειας.

Διακρίνουμε 3 κανόνες επιλογής συστήματος ασφαλείας:

1. Το σύστημα ασφαλείας (συναγερμός) και οι κάμερες ειναι μακροπρόθεσμη επένδυση.

2. Ένας συναγερμός εάν μας ξυπνήσει αδικαιολόγητα μερικές φορες, δεν τον ξαναοπλίζουμε απο φόβο μην ξυπνήσουμε άδικα, οπότε ειναι άχρηστος και πετάξαμε τα λεφτά μας.

3. Επιτυχία θα είναι όταν αγοράσετε ενα γνωστό, σταθερό στην χρήση του, που θα τοποθετηθει άριστα ωστε να μπορείτε άφοβα να συστήσετε το προϊόν και τον εγκαταστάτη του σε ένα φίλο σας.

ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ , ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

 

*******Επιλέγουμε λύσεις που δουλεύουν πραγματικά και αντέχουν στο χρόνο.*******

 

Σήμερα, η απειλή κατά της περιουσίας και ίσως της ζωής σας από κακοποιά στοιχεία είναι έντονη όσο ποτέ.

Καθημερινά ακούτε και βλέπετε απώλειες περιουσιών, και νοιώθετε φόβο και τρόμο μη συμβεί κάτι και σε εσάς, όσο μακρινό και αν ακούγεται. Ας προλάβετε το κακό σήμερα, παρά να το διορθώσετε αύριο με χρήμα, χρόνο, κόπο και στεναχώρια, αντικαθιστώντας ότι χάσατε. Μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από ότι ίσως έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις σε θέματα ασφάλειας. Με το πραγματικό κόστος, παρέχονται υπηρεσίες προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας και υψηλής τεχνολογίας, που προσφέρουν την σιγουριά και την αισθητική υψηλών απαιτήσεων.

Εξειδικευόμαστε σε εφαρμογές ηλεκτρονικών συστημάτων, μελετάμε και υλοποιούμε την διασύνδεση μεταξύ τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και του χώρου που καλύπτουν τα συστήματα αυτά.

 

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα. Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζονται μερικά μόνο από τα προϊόντα που προτείνουμε και χρησιμοποιούμε, δίνοντας βαρύτητα στα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που προσφέρει το κάθε ένα από αυτά.

Αρνούμαστε τις γενικότητες και μελετάμε σχολαστικά και σε βάθος τις ανάγκες του κάθε πελάτη, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε περίπτωση. Ο τρόπος εργασίας μας συνδέεται άρρηκτα με την διαπροσωπική επαφή, τον ανθρώπινο παράγοντα και τη φιλική σχέση με όλους τους πελάτες μας.

Είμαστε κοντά σε κάθε πελάτη και παρέχουμε υποστήριξη μετά την πώληση.