Η Εταιρία

Η Εταιρία Synagermoi.gr δημιουργήθηκε, από την ανάγκη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών να έχουν σύγχρονες λύσεις ασφάλειας.  Δραστηριοποιήθηκε  ως διανομέας και εγκαταστάτης υψηλής ποιότητας επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων ασφάλειας και επιτήρησης.

Εγκατάσταση συναγερμών και στην Τήνο.


Σήμερα, η απειλή κατά της περιουσίας και ίσως της ζωής σας από κακοποιά στοιχεία είναι έντονη όσο ποτέ.

Μερικοί από τους πελάτες της εταιρείας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά και κυβερνητικά ιδρύματα, σωφρονιστικά ιδρύματα, υπηρεσίες προστασίας, υπηρεσίες κυκλοφορίας και επιβολής του νόμου, αθλητικά γεγονότα, δίκτυα ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων κ.α.

Με την ισχυρή φήμη για αξιοπιστία, τη γρήγορη αποστολή και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας η
Synagermoi συνδυάζει εύχρηστο λογισμικό με τελευταίας τεχνολογίας υλικό, προσφέροντας ολοκληρωτές, OEM και καταναλωτές τα πλήρη εργαλεία που χρειάζονται για τη μείωση του κόστους εγκατάστασης και των χρόνων παράδοσης.

Η πλειοψηφία των προϊόντων που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι κατόπιν παραγγελίας, οι οποιες θα σας αποσταλούν κατόπιν επικοινωνίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα προϊόντα που χρειάζεστε για την απλούστευση και την ταχεία επίλυση των αναγκών ασφάλειας και επιτήρησης.


Επιλέγουμε λύσεις που δουλεύουν πραγματικά και αντέχουν στο χρόνο


Καθημερινά ακούτε και βλέπετε απώλειες περιουσιών, και νοιώθετε φόβο και τρόμο μη συμβεί κάτι και σε εσάς, όσο μακρινό και αν ακούγεται. Ας προλάβετε το κακό σήμερα, παρά να το διορθώσετε αύριο με χρήμα, χρόνο, κόπο και στεναχώρια, αντικαθιστώντας ότι χάσατε. Μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από ότι ίσως έχετε κάνει μέχρι τώρα.
Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις σε θέματα ασφάλειας.


Με το πραγματικό κόστος, παρέχονται υπηρεσίες προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας και υψηλής τεχνολογίας, που προσφέρουν την σιγουριά και την αισθητική υψηλών απαιτήσεων.

Εξειδικευόμαστε σε εφαρμογές ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλειας, μελετάμε και υλοποιούμε την διασύνδεση μεταξύ τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και του χώρου που καλύπτουν τα συστήματα.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα. Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζονται μερικά μόνο από τα προϊόντα που προτείνουμε και χρησιμοποιούμε, δίνοντας βαρύτητα στα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που προσφέρει το κάθε ένα από αυτά.


Αρνούμαστε τις γενικότητες και μελετάμε σχολαστικά και σε βάθος τις ανάγκες του κάθε πελάτη, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε περίπτωση. Ο τρόπος εργασίας μας συνδέεται άρρηκτα με την διαπροσωπική επαφή, τον ανθρώπινο παράγοντα και τη φιλική σχέση με όλους τους πελάτες μας.
Είμαστε κοντά σε κάθε πελάτη και παρέχουμε υποστήριξη μετά την πώληση.


  • Αρ. Άδειας Εργασίας Υπουργείου Δημ. Τάξεως 1020/264292/Η/1-α
  • Αρ. Άδειας Λειτουργείας Υπουργείου Δημ. Τάξεως 3015/39/60/4005-δ